ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

PENTAX Q10 – DIZAJNIRAJ SVOJ FOTOAPARAT!

14.03.2013.

PENTAX i Neo orbis vam s ponosom predstavljaju novi mirrorless fotoaparat Pentax Q10 koji nudi opcije DSLR fotoaparata u kompaktnom i dizajnerskom tijelu. Iako je izgledom umanjena verzija DSLR aparata, jedan je od najlaganijih u svojoj klasi, a prije nego što ga kupite, možete dizajnirati svoj vlasititi primjerak.

PENTAX Q10 - DIZAJNIRAJ SVOJ FOTOAPARAT!
 

Putem konfiguratora na stranici http://www.pentax.eu/hr/q10-100-colors-configurator-croatia.html odaberite između ponuđenih kombinacija boja i naručite jedan sa “vlastitim potpisom”.

Pentax Q10 je novi model iz Q serije, koja nudi jednostavno fotografiranje u DSLR kvaliteti u dizajnerskom retro tijelu. Ima novi CMOS senzor s pozadinskim osvjetljenjem rezolucije 12 MP te novi, brži sustav autofokusa koji osiguravaju kvalitetne rezultate kod slikanja i snimanja. Filmove snima u full HD rezoluciji, 30 sličica u sekundi, a valja istaknuti vrlo korisne ugrađene sustave stabilizacije i čišćenja od nečistoća. Za snimanje akcije brine se kontinuirano okidanje 5 slika u sekundi, pri najvećoj brzini od 1/8000 sekunde. Ima ugrađenu bljeskalicu, a postoji i opcija kupnje dodatnog optičkog tražila. Fotografije može pohraniti i u popularnom, “pravom fotografskom” RAW formatu. Za davanje posebnog izgleda vašim fotografijama, na raspolaganju su brojni filteri, a birate ih jednostavnim okretanjem kotačića. 3” LCD ekran omogućava ugodno pregledavanje fotografija, a na izbor imate dodatnih 6 objektiva koji, uz uobičajene, uključuju i zabavne Toy Lens i Fish Eye. Pentax Q10 s baterijom i karticom teži svega 200 grama.

Preporučena maloprodajna cijena Pentaxa Q10 sa širokokutnim objektivom 5-15mm f/2.8-4.5 (27.5 – 83mm u 35mm formatu) je 3999 kuna.

PENTAX je leader u proizvodnji digitalnih fotoaparata outdoor i jedinstvenog dizajna uključujući DSLR i kompaktne vodootporne fotoaparate, objective, bljeskalice, dvoglede, durbine i sportsku optiku. Već 90 godina Pentax proizvodi izdržljive i pouzdane proizvode koji zadovoljavaju potrebe ljubitelja fotografije i dizajna.

Neo orbis je ovlašteni distributer Pentax i Ricoh proizvoda za Hrvatsku. Od 2004. godine na hrvatskom tržištu distribuira kvalitetne svjetske marke fotografske i elektroničke opreme- digitalne fotoaparate, punjive baterije i punjače, stative, torbe i ostalu opremu. Ovlašteni je distributer za Pentax, Ricoh, San¬yo, Eneloop, Cullmann, Tamrac, Gary Fong, Kenko i druge marke.

Oznake:

No comments yet.