ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

PEN E-PL1 je dobitnik red dot nagrade za dizajn proizvoda

26.03.2010.

Novi Olympus PEN još jednom je uzdrmao tržište  fotoaparata. Ovaj fotoaparat čiju su jednostavnost korištenja i SLR  kvalitetu slike već pohvalili stručnjaci,  sada je prepoznat i zbog fantastičnog dizajna.
.
PEN E-PL1 je dobitnik red dot nagrade za dizajn proizvoda
.
.
“Svaki proizvod koji je primio red dot nagradu morao je uvjeriti  međunarodni žiri stručnjaka za dizajn. Vrhunski dizajn i inovacije koje su  pokazali pobjednički proizvodi izdvojili su ih iz gomile.
To je ono što im je donijelo potvrdu kvalitete na jednom od najvećih  natjecanja u dizajnu,” rekao je predsjednik red dot natjecanja, dr. Peter  Zec.
.
PEN E-PL1 je savršen fotoaparat za ljude kojima su SLR fotoaparati previše  komplicirani za korištenje ali svejedno žele dobiti SLR kvalitetu slike. S  ugrađenom bljeskalicom i Live Guide sustavom koji pomaže korisniku da  odabere  postavke,  E-PL1 pruža sve što je potrebno i profesionalnim fotografima i hobistima.
Zahvaljujući svom kompaktnom i laganom dizajnu nije ga nikada problem  ponijeti sa sobom.
.
Izvršni direktor odjela robe široke potrošnje, Nacho Abia je rekao:
“Jednostavno smo oduševljeni. Očito je da tržište voli PEN fotoaparate i  to ne samo zbog nove tehnologije. Njegov je dizajn jednako uspješan.”
.
www.olympus.hr

Oznake:

No comments yet.