ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Peek&Pook – Foto nostalgija

05.10.2011.

Kako je jesen pravo vrijeme za bacanje u more lijepih sjećanja djelatnici Peek&Poke muzeja pokrenuli su jedinstven program u kojem pozivaju građane na sudjelovanje u kreiranju izložbe ‘Foto nostalgija’.
.
Peek&Pook - Foto nostalgija
.
Naime, mnogi u svojim požutjelim fotografskim albumima zasigurno imaju pokoju fotografiju na kojem se bar kao pozadinski motivi vide stari radio, telefon, televizija, računalo, video, walkman, mobitel ili čak igračka inspirirana tehnologijom…
.
Pozivaju se stoga svi da slanjem skenirane fotografije s takvim motivima na mail info@peekpoke.hr, pridonesu zajedničkoj obnovi pogubljenih sjećanja i rekonstruirukciji ulaska tehnologije u naše domove i zaključka: ‘Gdje smo pogriješili?’.
.
Slanje fotografija moguće je do 15. studenog kada će se sabrati prikupljeno, izabrati najintrigantnije primjerke i izložbu istih organizirati u ‘Peek&Pokeu’ u tradicionalnom ‘Tjednu jabuka’ početkom prosinca.
.
Izložba je prodajnog karaktera, a sav skupljeni novac od prodaje fotografija zajedno sa skupljenim jabukama – daruje se Dječjoj bolnici u Rijeci na Kantridi. Trojici vlasnika najzanimljivijih primjeraka pripast će vrijedne nagrade.
.
Više o akciji pročitajte ovdje.
.

No comments yet.