ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Otvorene prijave za 6. Foto dane mladih u Karlovcu!

06.03.2016.

Šesto izdanje Foto dana mladih, u organizaciji Udruge za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti ‘Izvan fokusa’, održava se od 17. do 21. kolovoza 2016. u Karlovcu. Prijave su otvorene od 29. veljače do 20. lipnja 2016., a na manifestaciju se mogu prijaviti svi mladi fotografi u dobi od 16 do 21 godinu!

Otvorene prijave za 6. Foto dane mladih u Karlovcu!
 
Mladi talenti, koji nezaboravne trenutke uvijek zabilježe sa svojim fotoaparatom, imaju se priliku prijaviti na regionalno fotografsko natjecanje Foto dani mladih do 20. lipnja 2016. Postupak prijave vrlo je jednostavan, a sve što mladi fotografi trebaju učiniti jest popuniti online prijavnicu dostupnu na www.fotodanimladih.com.hr te poslati svoje najbolje fotografije.

50 najboljih mladih fotografa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore, natjecat će se za titulu najboljeg u kategorijama turističke fotografije, reklamne fotografije i umjetničke fotografije. Sastavni su dio projekta i izložbe fotografija diljem Hrvatske, radionice, predavanja te atraktivni filmski i glazbeni sadržaj u festivalskom dijelu programa. Kroz drugi natječaj, birat će se i modeli koji će sudionicima pomoći u snimanju vrhunskih fotografija.

Po prvi puta, 6. Foto dani mladih u Karlovcu, donose novu kategoriju “Edukativni program – radionica dokumentarne fotografije”. Trideset sudionika će tijekom petodnevnog programa učiti teoriju dokumentarne fotografije te ju primijeniti u praksu kroz rad na terenu s mentorom. Cilj je radionice pronaći fotografski izričaj mladih fotografa te im po završetku programa osigurati izlaganje fotografija. Edukativni program vodit će prominentne mentorice Barbara Šarić i Marina Paulenka.

Foto dani mladih projekt je koji kroz umjetnost fotografije promovira turističke potencijale i ljepote Hrvatske, informirajući, educirajući i pripremajući mlade fotografe za njihov budući postao.

 
Otvorene prijave za 6. Foto dane mladih u Karlovcu!
“Stvarno nezaboravno iskustvo, ovo ću pamtiti do kraja! Jedva čekam sljedeću godinu. Jedno veliko hvala organizaciji i cijeloj ekipi koja se pobrinula da ovo iskustvo bude duboko urezano u moje srce!”Matija Davidovic, fotograf 2014. godine u Puli

No comments yet.