ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Otvoren natječaj Hrvatska novinska fotografija 2011.

15.02.2012.

Zbor fotoreportera Hrvatske u suradnji sa Hrvatskim novinarskim društvom raspisuje natječaj HRVATSKA NOVINSKA FOTOGRAFIJA 2011.
9. po redu natječaj otvoren je za najbolje novinske fotografije sa bogatim nagradama. Od 15.-29. veljače šaljite svoje fotografije i osvojite svoj dio nagradnog fonda od 37.500 kuna. Vrlo je važno da sudjelujete, kako zbog mogućnosti osvajanja nagrada, tako i zbog snage ovog projekta koji pokazuje svu kvalitetu i značaj naše struke.

Otvoren natječaj Hrvatska novinska fotografija 2011.

Fotografije se od ove godine primaju na http://www.fotoreporteri.hr/clanstvo, a sve informacije o natječaju imate u prilogu. Izmjena od prošle godine jest da se više ne primaju kolekcije fotografija u kategoriju Reportaža, već samo reportaže u osnovnoj definiciji. Uveli smo i mogućnost da pošaljete reportaže u kojima nema fotografija iz 2011., ali su prvi puta objavljene u 2011., uz dokaz o objavi.

Svečana dodjela nagrada održati će se 26.3. u Novinarskom domu u Zagrebu, a finalisti po kategorijama će biti objavljeni 13.3. Svi finalisti biti će pozvani na dodjelu nagrada o trošku Zbora.

Za sva pitanja i eventualne tehničke probleme stojimo na raspolaganju. Sudjelujte i sretno!

Zbor fotoreportera Hrvatske
Perkovčeva 2, Zagreb
01 4828 333

zbor@fotoreporteri.hr
www.fotoreporteri.hr

No comments yet.