ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Otvaranje izložbe Foto dana mladih

08.12.2014.

U srijedu će se u Centru za mlade Grabrik sa početkom u 18:00 sati otvorit izložba najboljih fotografija Foto dana mladih.

Otvaranje izložbe Foto dana mladih
 
Izložba okuplja najbolje radove mladih fotografa koji su do sada sudjelovali u manifestaciji, a dolaze iz cijele Hrvatske. Uz otvaranje izložbe otvaraju se i prijave za jubilarno peto izdanje Foto dana mladih koje će se u svibnju održati upravo u Karlovcu.

Izložene fotografije najbolji su radovi sudionika Foto dana mladih sa zadnja četiri izdanja manifestacije, a prikazuju prirodnu i kulturnu ljepotu Kutine, Velog Lošinja, Zadra i Pule. Vrijedne fotografije mladih autora koje prikazuju ljepotu Hrvatske te njezin prirodni i kulturni značaj okarakterizirane su i pogledom mladih na iste. Na taj način se izdvajaju iz mnoštva fotografija istih motiva u spomenutim gradovima. Foto dani mladih okupljaju najbolje mlade fotografe iz cijele zemlje te ih u nekoliko dana trajanja manifestacije kroz fotografiju educiraju o prirodnoj i kulturnoj baštini te turističkom potencijalu Hrvatske. Kroz Foto dane mladih do sada je prodefiliralo gotovo 200 mladih fotografa, a nastalo je više tisuća fotografija.

Prvi mali jubilej Foto dani mladih će doživjeti u Karlovcu u svibnju, a povodom pete godine organizacije uslijedit će mnogobrojne promjene. Najznačajnija je dakako širenje manifestacije na regiju otvaranjem prijava i za susjedne zemlje, ali i dodatni festivalski program koji će se u Karlovcu odvijati punih pet dana. Više o novostima i mogućnostima prijave na www.fotodanimladih.com.hr

Izložba najboljih fotografija sa Foto dana mladih ostaje otvorena mjesec dana, a može ju se pogledati svakog radnog dana od 9:00 do 22:00 sati u Centru za mlade Grabrik. Izložbu organizira udruga Izvan fokusa, u partnerstvu sa udrugom Carpe Diem.

No comments yet.