ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

On-line aukcija fotografija

21.11.2010.

Udruga fotografa KADAR 36, koristeći potencijale društvenih mreža na internetu, organizirala je na stranicama Facebooka veliku On-Line aukciju fotografija humanitarnog karaktera za pomoć teško bolesnom Tomislavu Kaiću.
.
On-line aukcija fotografija
.
Tomislav Kaić nedavno je napunio 6 godina a već se više od polovice svog života bori sa zloćudnim tumorom kostiju, eozinofilnim granulomom. Ovaj maleni dječak koji živi u baranjskom mjestu Suza kod Belog Manastira treba pomoć.
.
On-Line humanitarna aukcija fotografija na Facebook stranicama Udruge Kadar 36 traje do 30.11.2010. Na aukciji se nalaze 64 fotografije i trenutno je za njih licitirano oko 20.000 Kn. Kupnjom fotografije svi dobivaju. Mali Tomislav dobiva pomoć koja mu je nužna, Udruga KADAR 36 koja je pokrenula ovu akciju dobiva potvrdu da se nije uzalud trudila, a Vi potencijalni kupac fotografije koja ne mora baš biti “umjetničko djelo” (premda se u aukciji nalazi određeni broj vrijednih fotografija), Vi dobivate fotografiju koja vam se sviđa i koja je ujedno potvrda vaše plemenitosti i osjećaja da ste pomogli jednom teško bolesnom djetetu, da ste učinili nešto doista dobro.
.
Pridružite nam se u ovoj humanitarnoj aukciji; www.kadar36.hr (kliknite na “Join Us On FACEBOOK“) te na društvenoj mreži Facebook možete pratiti sve aktivnosti Udruge vezane uz humanitarnu aukciju fotografija kao i njihov rad.
.

No comments yet.