ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Olympusova Flickr grupa je odskočna daska za fotografe amatere

04.11.2011.

Objavljujte fotografije snimane PEN-om i osvojite nagrade!
Olympus traži fotografije članova Flickr grupe za reklamiranje PEN-a!
.
Olympusova Flickr grupa je odskočna daska za fotografe amatere
.
Svi oni kojima je fotografija hobi upravo su dobili najveći poticaj za objavljivanje fotografija na internetu jer imaju priliku vidjeti svoje najbolje snimke na reklamnim panelima i časopisima diljem Europe i biti dio velike reklamne kampanje. Sve ovo čeka najtalentiranije članove Olympusove Flickr grupe koja objavljuje fotografije snimljene Olympusovim fotoaparatima. Korisnici Olympus PEN fotoaparata već su imali priliku sudjelovati u međunarodnim reklamnim kampanjama za PEN. To je dokaz da PEN koji je iznimno jednostavan za korištenje i daje izvrsnu kvalitetu fotografija omogućuje fotografima amaterima snimanje fotografija profesionalne kvalitete.
.
Mogućnost objavljivanja najboljih slika
.
Olympusova Flickr grupa pruža svojim članovima motivaciju i sredstva da iskoriste svoj fotografski talent, baš kao i Olympus PEN fotoaparati. Priključivanjem grupi, članovi imaju priliku vidjeti svoje slike izložene u javnoj galeriji na Olympus PEN web stranici. Flickr automatski bira najpopularnije snimke za PEN stranicu. Vlasnici PEN fotoaparata neprestano šalju svoje fotografije nevjerojatne kvalitete. To su fotografije koje zbilja odskaču i čini se da PEN fotoaparati potiču vlasnike da razvijaju svoj jedinstveni PEN stil. Mnoge galerije prikazuju svakodnevne situacije snimljene iz neobičnih perspektiva, često uz pomoć filtara. Uobičajene scene snimljene na ovaj način su sve samo ne obične. Tu je i spontanost koja razlikuje ove fotografije od ostalih na stranici. Članovi koji snimaju gradske sredine objavljuju fotografije s isječcima iz života koje izgledaju poput urbanog dokumentarnog filma. Svemu ovome pridonosi dizajn PEN fotoaparata. On je lagan i kompaktan pa ga je lako uvijek nositi sa sobom. Kompatibilan je i s niz filtara i objektiva te ima iznimno brz autofokus. Sve ovo pomaže u stvaranju individualnog, spontanog stila galerije.
.
Zvjezdani uspjeh, vrijedne nagrade
.
Olympus uvijek traži nove talente i nove dokaze da s PEN fotoaparatima svi fotografi, bez obzira na vještinu, mogu snimati fotografije SLR kvalitete. Nedavna reklamna kampanja za PEN pokazuje da to nije samo prazno obećanje. Odabrano je nekoliko vlasnika PEN-a koji ne samo da su snimili predivne slike za kampanju nego su se i sami pojavili pred kamerama kako bi podijelili svoje iskustvo korištenja PEN-a. Za slijedeću kampanju Olympus želi u središte pozornosti staviti članove PEN Flickr grupe i njihove fotografije. Članovi čije fotografije budu izabrane za kampanju će uz međunarodno priznanje dobiti i novčane nagrade za kupnju putem Olympusove internetske stranice na kojoj možete odabrati sve Olympusove proizvode uključujući i sve veći broj vrhunskih Micro Four Thirds objektiva i dodatnu opremu za PEN, ili jedan od tri nova PEN fotoaparata – predvodnik PEN E-P3, PEN Lite ili PEN mini.
.
Pridružite se Olympus PEN Flickr grupi na:
http://follow.olympus.eu
.

Oznake:

No comments yet.