ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Olympus PEN se uvlači pod kožu

26.07.2012.

Oslobodite svoju kreativnost i dajte osobni pečat svom Olympus PEN-u kao nikada prije. Sve one koji kupe PEN od srpnja do rujna 2012. čeka posebno iznenađenje: Olympus je svojim kupcima omogućio besplatno dizajniranje naljepnice za fotoaparat po mjeri. Osim što nepogrješivo odražavaju vaš stil, naljepnice štite PEN od ogrebotina. Dobrodošla individualnosti!

Olympus PEN se uvlači pod kožuInteligentni, jednostavni i nevjerojatni – a sada i dodatno ukrašeni

Kompaktna Olympusova PEN serija je poznata po svom nepogrešivom dizajnu, zabavnom korištenju i D-SLR kvaliteti slike. Uz nove naljepnice za fotoaparat specijaliziranog proizvođača DesignSkins, Olympus omogućava korisnicima PEN-a da u potpunosti izraze svoju individualnost i dobiju fotoaparat koji je jedinstven poput samih vlasnika. Na ovaj način PEN će vam se sigurno uvući pod kožu! U ponudi je i veliki izbor već dizajniranih naljepnica koje korisnici mogu odabrati. Ove kvalitetne naljepnice je jednostavno zalijepiti i naknadno ukloniti bez ostavljanja ikakvih tragova na fotoaparatu.

Besplatne naljepnice će biti dostupne za Olympusove PEN modele E-P3, E-PL3 i E-PM1 koji budu kupljeni i registrirani od srpnja do rujna 2012. Jednostavno registrirajte svoj novi Olympus PEN na www.olympus.hr i pratite upute kako bi došli do vaučera za besplatnu naljepnicu.

Oznake:

No comments yet.