ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Održana fotografska radionica – Kokteli

06.11.2015.

U caffe clubu History Fotografska udruga Fotogard organizirala je besplatnu radionicu fotografiranja koktela. Radionicu su vodili Krešimir Pletikosa i Vedran Tolić, dok je koktele za snimanje radio Mate Dedić.

Fotografska radionica - Kokteli
 
Na samoj radionici pokazano je na koji način fotografirati koktele u studijskim uvjetima, te na koji način ih je potrebno urediti i pripremiti u Photoshopu kako bi se te fotografije mogle koristiti u promotivnim materijalima.

Kako je bilo na samoj radionici pogledajte u kratkom videu

 

Fotografska radionica - Kokteli Fotografska radionica - Kokteli Fotografska radionica - Kokteli Fotografska radionica - Kokteli

 

Fotografska radionica - Kokteli Fotografska radionica - Kokteli Fotografska radionica - Kokteli Fotografska radionica - Kokteli

 
Ovom se radionicom nastavljaju aktivnosti Fotogarda, koji je uz druženja i organizacije izložbi za svoje članove sada pokrenuo i jedan ovakav hvalevrijedan projekt. Svi zainteresirani mogli su i sami napraviti fotografiju jednog ili više koktela, te u ugodnom ambijentu popričati o svemu što su htjeli znati vezanom za fotografiranje ili postprodukciju ovog tipa.

U narednim danima Fotografska udruga Fotogard za svoje članove krenuti će se sa organiziranjem nove radionice koju ćemo vrlo brzo ponovo imati prilike doživjeti u istom prostoru, Caffe clubu History.

—————————————————————————————————————

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine i okuplja velik broj zaljubljenika u fotografiju na zajedničkim druženjima, izložbama, predavanjima i radionicama. Ako vas zanima nešto više o našem radu, javite nam se na mail clanovi@fotogard.com kako bi vas stavili na našu mailing listu putem koje ćemo vas obavještavati o našim budućim aktivnostima.

Više o prednostima članstva u našoj udruzi pročitajte ovdje.

No comments yet.