ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Održan treći po redu Foto Meetup

21.11.2014.

U zagrebačkom Hostelu Swanky Mint održan je treći po redu Foto Meetup u organizaciji modne zajednice Nova Lica i fotografske udruge Fotogard.

Održan treći po redu Foto Meetup
 
Pred 40-tak posjetitelja govorili su Tomislav Čar o podešavanju aplikacija za obradu fotografija i njihovoj pripremi za ispis ili Internet, dok je ekipa iz Croatian Infiltration pričala o napuštenim lokacijama koje su obišli i sa čime su se sve susretali prilikom tih obilazaka.

Uz zanimljivo društvo i u ugodnoj atmosferi, razgovor sa sudionicima rastegnuo se i nakon samih predavanja.

Kako je bilo na trećem druženju pogledajte u kratkom video prilogu.
 

 

O slijedećem Foto Meetupu obavijestit ćemo vas preko naših web stranica ili mail liste ako ste se na nju prijavili.

—————————————————————————-

Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga.

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine sa ciljem edukacije svojih članova putem tematskih radionica, organiziranjem samostalnih i zajedničkih izložbi, predstavljanjem fotografa, prezentacijom fotografske opreme, organiziranjem fotografskih druženja i općenito promicanjem kulture vezane uz fotografiju.

Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, dođite izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!

No comments yet.