ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Održan četvrti Foto Meetup Zagreb

30.01.2015.

U srijedu 28. siječnja u Hostelu Swanky Mint održan je četvrti Foto Meetup u organizaciji modne zajednice Nova Lica i fotografske udruge Fotogard.

Održan četvrti Foto Meetup Zagreb
 
Pred više od 40 sudionika gost predavač Danijel Berković, koordinator posebnih poslova u Agenciji PIXSELL i studijski fotograf, održao je predavanje o fotografiranju hrane i tom prigodom upoznao je okupljene sa načinima snimanja, opremi koju koristi, ali je i otkrio neke svoje tajne kojim postiže da hrana na njegovim fotografijama budi apetit kod gledatelja.

Kako je bilo na Foto Meetupu pogledajte u kratkom prilogu

 
Osim Danijela, svoje radove pod nazivom ‘Isto ali različito’ predstavio je Jovica Drobnjak i sve prisutne upoznao sa svojim radom. U veselom raspoloženju mogli ste saznati kako radi svoje fotografije i pomoću kojih trikova ih čini da izgledaju kao da su naslikane.

Održan četvrti Foto Meetup Zagreb Održan četvrti Foto Meetup Zagreb Održan četvrti Foto Meetup Zagreb Održan četvrti Foto Meetup Zagreb

 

Za sve ostale koji nisu bili na ovom Foto Meetupu, već idući mjesec imati će prilike prisustvovati novim predavnjima o kojima ćete biti obaviješteni na ovim stranicama.

—————————————————————————-

Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga.

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine sa ciljem edukacije svojih članova putem tematskih radionica, organiziranjem samostalnih i zajedničkih izložbi, predstavljanjem fotografa, prezentacijom fotografske opreme, organiziranjem fotografskih druženja i općenito promicanjem kulture vezane uz fotografiju.

Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, dođite izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!

No comments yet.