ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Održan 5. Foto Meetup Zagreb

06.03.2015.

U srijedu 4. ožujka u Hostelu Swanky Mint održan je peti Foto Meetup u organizaciji modne zajednice Nova Lica i fotografske udruge Fotogard.

Održan 5. Foto Meetup Zagreb
 
Gost predavač bio je Marjan Radović koji je puna dva sata pričao o podvodnoj fotografiji, njegovim doživljajima u morskim dubinama i fotografiranju ekstremnih sportova. Iako je vrijeme spriječilo da nas na ovom Foto Meetupu bude brojčano kao na prijašnjima, Marjan je svojim pričama i fotografijama svim sudionicima ovu večer učinio nezaboravnom.

Kako je bilo na Foto Meetupu pogledajte u kratkom prilogu

 

Održan 5. Foto Meetup Zagreb Održan 5. Foto Meetup Zagreb Održan 5. Foto Meetup Zagreb Održan 5. Foto Meetup Zagreb

 

Za sve ostale koji nisu bili na ovom Foto Meetupu, već idući mjesec imati će prilike prisustvovati novim predavnjima o kojima ćete biti obaviješteni na ovim stranicama.

—————————————————————————-

Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga.

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine sa ciljem edukacije svojih članova putem tematskih radionica, organiziranjem samostalnih i zajedničkih izložbi, predstavljanjem fotografa, prezentacijom fotografske opreme, organiziranjem fotografskih druženja i općenito promicanjem kulture vezane uz fotografiju.

Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, dođite izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!

No comments yet.