ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Odabran pobjednik FOTOnatjecanja Noć kazališta 2011.

23.11.2011.

Dragi Gardovci!
U sklopu projekta Mjesec fotografije, održano je FOTOnatjecanje sa temom Noć kazališta. Pogledajte čiju fotografiju smo odabrali kao pobjedničku.
.
Fotonatjecanje - Noć kazališta 2011
.
Dragi naši,
zbog nenadanih i neželjenih okolnosti ove godine žiri nije bio na jednom mjestu, već smo glasali dopisno.
.
To nas je dovelo do zanimljivih i specifičnih rezultata, tako da ove godine možemo govoriti o ‘kompletnim fotografskim osobnostima’.
.
Drugim riječima članovi komisije, dali su bodove istim autorima, ali za različite fotografije.
.
Na taj način dobili su posebno priznanje, jer se može reći da se radi o cjelovitim fotografima kod kojih se prepoznaje kvaliteta izvedbe, a ne pojedine fotografije.
Među odabranim fotografijama, jedna od njih, ipak je sakupila najviše bodova.
.

Julien Duval

To je druga fotografija Julien Duval pod brojem 21.
.
Zbog specifične situacije pod kojom smo odabirali fotografije nećemo raditi zajedničku analizu fotografije i razloga zbog kojih je upravo ta fotografija pobjednička, ali smo u prilici istaknuti još tri osobe kao ‘kompletne fotografe’.
.
To su Christoph Ullmann, Sonja Lukas i Martina Mijić.
.
S obzirom da su se tri autora posebno istakla za svakog od njih osigurali smo set knjiga ‘Fotografiranje i obrada fotografija’.
.
Na svoj način, svi su zaslužili pohvale za trud i maštovitost i drago nam je da se vidi napredak u kvaliteti fotografija poslanih na natječaj.
.
Hvala što ste učestvovali u ovogodišnjem izboru za najbolju fotografiju i nadamo se da se vidimo iduće godine na Mjesecu fotografije i Noći kazališta.
.
Denis Marohnić
.
Sve radove pristigle na FOTOnatjecanje pogledajte ovdje.
.

No comments yet.