ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

NOVE ENELOOP BATERIJE – ENELOOP XX

09.12.2010.

Od 17. prosinca u Hrvatsku nam stižu nove Eneloop baterije – Eneloop XX kad je potreban MAXI kapacitet za uređaje koji troše puno energije, poput fotoaparata. Uz standardne Eneloop baterije te Eneloop Lite verziju čine idealan energetski trio za svačije potrebe.
.
Eneloop XX extreme - maxi kapacitet, ultimativna tehnologija
.
Eneloop XX karakteristike
Od sada omiljene punjive baterije dolaze i u ultra jakom izdanju- dugo očekivane Eneloop XX imaju kapacitet od čak 2500 mAh, a dolaze već napunjene te se, kao i originalna Eneloop baterija, mogu podičiti niskim stupnjem samopražnjenja (75% kapaciteta nakon godine dana) i stabilnim, visokim izlaznim naponom od 1.2V. “Ready-to-use” tehnologija kombinira ono najbolje od alkalnih, nepunjivih baterija, sa mogućnosti punjenja i višestruke ponovne upotrebe. Eneloop XX dolazi u 4xAA pakiranju. Preporučena maloprodajna cijena Eneloop pakiranja XX je 169,00 kn.
.
Eneloop baterije se proizvode u Japanu, a budući da na police dolaze pune i spremne za upotrebu, odnedavno se pri njihovom punjenju koristi “zelena energija”, čista i obnovljiva solarna energija!
.
Sanyo korporacija, proizvođač svjetski popularnih punjivih “ready-to-use” baterija Eneloop, godinama aktivno šalje poruku promjene životnog stila, te svoje vlastite resurse i naprednu tehnologiju koristi kako bi stvarala proizvode koji će utjecati na svijet. Eneloop punjivim baterijama Sanyo želi proširiti upotrebu punjivih baterija širom svijeta, pružajući korisnicima sredstvo za usvajanje novog “životnog stila koji podržava ponovnu uporabu i recikliranje”, za razliku od običnog “iskoristi i baci životnog stila” koji se obično veže za proizvode poput baterija.
.
Eneloop – All for the Earth. All for life.
.
Više informacija potražite kod ovlaštenog distributrera:
Neo Orbis d.o.o.,
Pokornoga 8, 10000 Zagreb
tel. 00 385 1 2944 447  l  fax. 00 385 1 2850 941
email. info@eneloop.com.hr  l  www.eneloop.com.hr
.

Oznake:

No comments yet.