ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

“Nova imena” – Izložba fotografija studenata ADU

31.05.2012.

U utorak, 5. lipnja u 19 sati u Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14 u Zagrebu otvara se izložba fotografija studenata Akademije dramske umjetnosti pod nazivom Nova imena.

Ova već tradicionalna godišnja izložba koja se u Galeriji ULUPUH organizira od 2005. godine, predstavit će radove studenata dodiplomskog i diplomskog Studija snimanja, nastale tijekom nastave protekle akademske godine.

Organizator je Katedra za fotografiju, a mentorstvo i ove godine, kao i likovni postav izložbe potpisuju Sandra Vitaljić, Jelena Blagović i Darije Petković.

I ove će se godine, kao i proteklih, predstaviti radovi koji su rezultat cjelogodišnjeg studentskog rada. U okviru zadanih i slobodnih tema studenti izlažu pejzaže, portrete, aktove, kritički promišljaju sadašnjost i prošlost ili pak grade intimne priče.

Međutim za razliku od prošlih godina, načinjena je stroža selekcija u okviru Katedre za fotografiju, što je rezultiralo predstavljam uistinu najboljih radova i omogućilo izlaganje čitavih serija, a ne samo pojedinačnih fotografija.

Izložba se može pogledati od 05. – 13. lipnja

Radno vrijeme galerije ULUPUH:
radnim danom od 10 do 20 sati
subota od 10 do 13 sati
Ulaz je slobodan.

No comments yet.