ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Nikolina Velić pobjednica FotoGiostre 2014

29.09.2014.

Nikolina Velić iz Poreča pobjednica je ovogodišnjeg fotonatječaja FotoGiostra, organiziranog u sklopu 8. po redu, povijesnog festivala GIOSTRA, koji se svake godine, u drugom tjednu rujna održava u Poreču.

Nikolina Velić pobjednica FotoGiostre 2014
 
Nikolina je osvojila simpatije žirija svojim radom, odnosno porukom koju slika nosi. Djevojčica, zaigrana i zamišljena u lepezi, simbolizira vitalnost festivala, širinu događaja i estetsku ljepotu ondašnjeg, baroknog vremena. Autorica je prilično uvjerljivo pobijedila svojom fotografijom, dobivši 27 od maksimalnih 30 bodova.

Žiri u sastavu: Dalibor Talajić, umjetnički fotograf, Kristian Macinić, multimedijalni umjetnik, te Sabina Damiani, profesionalna fotografkinja i članica Društva prijatelja Giostre, drugo mjesto dodjelili su Valentinu Mundi iz Tara, prekrasnoj fotografiji, filmske dinamike, u kojoj se izdvaja u nizu dama i jedno muško lice. Treće mjesto osvaja Marko Keč iz Poljane u zapadnoj Slavoniji, četvrto Diego Tikulin iz Pule, a peto Ariana Biloslav iz Poreča. Natjecanje je imalo i međunarodni karakter, obzirom da je prijavljeno i nekoliko fotografija iz inozemstva.

1. mjesto Nikolina Velić 2. mjesto - Valentino Munda 3. mjesto - Marko Keč 4. mjesto - Diego Tikulin

 

Pobjednica će zasluženu nagradu moći iskoristiti i uživati u čarima opuštanja u wellness vikendu za dvoje, sponzora Riviera Adria iz Poreča, dok će ostali navedeni dobiti prigodne sponzorske darove.

Ovaj natječaj realiziran je u suradnji Društva prijatelja Giostre i KAF-a iz Sv.Lovreča.

 

Možda ste propustili:

Nijedan komentar do sada.