ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Nenad Reberšak – YUNNAN

16.01.2012.

Čast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe fotografija ‘Nenad Rebrešak – Yunnan’, u četvrtak 19. siječnja u 18 sati, galerija Roland Planet, Zvonimirova 13, Zagreb. Izložbu će otvoriti veleposlanik Narodne Republike Kine, Njegova Ekscelencija Shen Zhifei.

Nenad Reberšak rođen je 8. kolovoza 1953. u Splitu. Osnovnu i srednju školu završio je u Zagrebu. Fotografijom se bavi više od 30 godina i do sad je sudjelovao na stotinjak zajedničkih i dvadesetak samostalnih izložbi fotografija. U posljednje dvije godine priredio je izložbu fotografija životinja povodom 80. godina zagrebačkog Zoološkog vrta, izložbu fotografija maski s karnevala u Veneciji, izložbu fotografija Zagreba koje je stihovima oplemenio naš poznati šansonijer Zvonko Špišić, te izložbu Hrvatska iz zraka postavljenu u Austriju. Ista izložba “Hrvatska iz zraka” bila je postavljena u Selcu 2007. godine povodom Dana crikveničko-vinodolske rivijere.

Dobitnik je nagrade Hrvatskog novinarskog društva “Nikša Antonini” za fotografiju godine 1998. i 2003. te priznanja “Milan Grlović” HND-a za unapređenje fotografskog izraza i organizaciju izložbi Hrvatska novinska fotografija.

No comments yet.