ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Najuspješniji izlagači Fotokluba Zagreb u 2011. godini

20.02.2012.

U utorak, 21. veljače u Galeriji Fotokluba Zagreb, Ilica 29/3 u 19.30 otvara se izložba fotografija najuspješnijih izlagača Fotokluba Zagreb u prethodnoj 2011. godini.

Najuspješniji izlagači Fotokluba Zagreb u 2011. godini

Ova izložba predstavlja 50-tak njihovih fotografija na temelju kojih su ostvarili svoj uspjeh u izlaganju. Naime, ti radovi su tijekom 2011. godine primljeni ili nagrađeni na brojnim natjecateljsko – žiriranim izložbama kod nas i u svijetu.

Na temelju rezultata izlaganja fotografija, a po sustavu bodovanja kluba s daleko najviše osvojenih bodova – ukupno 246 – najuspješnijom se na brojnim natječajima pokazala fotografija “Ples na stepenicama” autorice Nede Rački. Po broju primljenih i nagrađenih radova posebno se ističe i Miljenko Marotti koji svestrano izlaže širom svijeta.
To je hvalevrijedan uspjeh članova i promidžba Fotokouba Zagreb u zemlji i svijetu, a prikaz fotografija koje su su bile primljene ili nagrađene na natječajima u prethodnoj 2011. godine je podsticaj i drugim članovima da se uključe u izlagačku djelatnost.

Uz sam prikaz fotografija moći će se vidjeti i na kojim žiriranim natječajima su ostvarile dobre rezultate – pojedine fotografije ostvarile su značajan uspjeh u oštroj konkurenciji od čak pet do trinaest tisuća fotografija, koliko ih zna biti na velikim natječajnim izložbama.

Na izložbi sudjeluju: Valentina Bunić, Helena Cuculić, Čedomil Gros, Senka Jurković Gros, Ante Jaša, Zoran Jelača, Božidar Kasal, Biljana Knebl, Željko Krčadinac, Miljenko Marotti, Neda Rački, Slavko Radman, Zvonko Radičanin, Vesna Špoljar, Đurđica Kocijančić Šnidarić, Vinko Šebrek i Petar Tudja.

No comments yet.