ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Moje putovanje kroz Hrvatsku

01.09.2013.

Izraz „sve što je lijepo kratko traje“, definitivno vrijedi kada su praznici u pitanju! Ljeto se lagano primiče kraju, temperature su niže, godišnji odmori odavno završili, mnogi su već za svojim uredskim stolovima i tipkaju, a u glavama jedna misao „hmmmm…kako će dobro biti na skijanju…“ Zaključak – hoćemo još!

Moje putovanje kroz Hrvatsku
 

Vienna Hoteli i redakcija In Your Pocket turističkih izdanja, pozivaju sve zainteresirane da se pridruže foto natječaju „Moje putovanje kroz Hrvatsku“, nagrada je Wellness vikend za dvoje u Hotelu Bristol u Opatiji! Paket uključuje dva noćenja s doručkom u hotelu sa 4 zvjezdice, te neograničeno uživanje u sauni, jacuzziju, parnoj kupelji, teretani…

Natječaj je počeo s prvim danom lipnja i završava 10.rujna 2013. godine nakon čega slijedi izvlačenje pobjednika. Bilo da ste profesionalni fotograf ili amater, ili mozda veliki ljubitelj fotografije, svejedno…šaljite svoje radove jer bi Vam se, osvajanjem wellness vikenda, ljetne radosti mogle produžiti! Gdje god se nalazili, objektivom zabilježite sve što Vas se dojmilo, lokalne fešte, prirodu, arhitekturu, atmosferu vrućih ljetnih dana i noćnu vrevu…od Osijeka, preko Zagreba, Rijeke i sve do Dubrovnika.

Pošaljite do 5 fotografija na foto.inyourpocket@gmail.com ili na adresu Plava Ponistra d.o.o., Draškovićeva 66, 10000 Zagreb.

In Your Pocket, europski izdavač poznatih turističkih časopisa na engleskom jeziku, već 21 godinu izlazi na području Europe i pokriva oko 25 zemalja, a nalazi se među deset vodećih izdanja u kategoriji “Best Travel Guide Publisher”!
 

No comments yet.