ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Mišo Obranović – Alkemija požude

13.02.2015.

Povodom Tjedna ljubavi Gold Class CineStara Arena Zagreb u srijedu, 11. veljače svečano je otvarana izložba fotografija Miše Obranovića ALKEMIJA POŽUDE.

Mišo Obranović - Alkemija požude
 

U ekskluzivnom Gold Class lobbyju ovaj renomirani hrvatski umjetnik izložio je svoje crno-bijele fotografije inspirirane ženskim tijelom te romanom i fil­mom PEDESET NIJANSI SIVE.

Radi se o prvoj izložbi u najprestižni­jem prostoru CineStara kojeg odlikuje interijer uređen biranim detaljima, zasebni concierge pult, vrhunski opremljen bar, garderoba te električno po­desivi naslonjači sa stolićima u dvoranama i osobna usluga za vrijeme gle­danja filma.

Mišo Obranović rođen je 1959., a s prvim fotoaparatom u lipnju 1967. godine započela je veza koja traje već gotovo pola stoljeća. Filmovi i tamna komora, miris razvijača i stvaranje učinili su ga ovisnikom. Ispunjavanje slobodnog vremena i hobi postaju profesija, a fotografiranje ljudi i zaustavljanje ekspresije njihovih emocija u trenutku – glavna preokupacija. Žena, bilo kroz portret ili boudoir, centar je njegova zanimanja i predstavlja najveći dio opusa. Mišo Obranović po zanimanju je majstor fotograf i član je Fotokluba Zagreb i Fotografske udruge Fotogard.

Katalog izložbe možete pogledati na linku www.fotogard.com/vijesti/katalog

No comments yet.