ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Max Juhasz – U izgubljenom Vremenu

04.12.2015.

Čast nam je pozvati Vas na otvorenje samostalne izložbe fotografija – MAX JUHASZ – ‘U izgubljenom vremenu’, u utorak 8. prosinca 2015. u 19h, u Maloj dvorana Galerije Prica , Trg Matice hrvatske 6, Samobor.

Max Juhasz - U izgubljenom Vremenu
 
Izložba ostaje otvorena za posjetitelje do 20. prosinca 2015.

Radno vrijeme Galerije Prica
utorak, srijeda, četvrtak 9 – 14h
petak 13 – 19h
subota, nedjelja 10 – 17h

U izgubljenom vremenu
Drvored mladih stabala… Prvo u nizu djeluje pomalo krnje, nedoraslo i siromašno u usporedbi s ostalima. Ritam okomitih debala obavijenih izmaglicom postepeno se gubi u daljini. Minimalizam, ugođaj i suptilnost prikaza građenog bjelinom u kontrastu s krhkim linijama stabala prelazi u sfumato nestajućih obrisa. Riječ je o fotografiji Neprilagođen koja ponajbolje ilustrira karakter ciklusa fotografija U izgubljenom vremenu autora Maxa Juhasza.
Iz teksta predgovora Sonja Švec Španjol

Max Juhasz
Rođen je 1967. godine u Vukovaru. Fotografirati počinje 1991. tijekom rata u Hrvatskoj. U svom radu najviše se koristi jednostavnim fotoaparatima s filmom.
Izlagao je samostalno i na mnogobrojnim skupnim izložbama, a portfolio mu je objavljivan u uglednim domaćim i inozemnim časopisima te online – magazinima za fotografiju. Osnivač je i član fotografskog kolektiva “KADAR 36” te član Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU). Do sada je izdao dvije autorske knjige fotografija.
Živi i radi u Zagrebu.

No comments yet.