ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Max Juhasz – Fotografije

19.10.2011.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na otvorenje samostalne izložbe fotografija autora Maxa Juhasza u galeriji ‘Siscia Obscura’, I.K.Sakcinskog 2, Sisak, u utorak, 25. listopada 2011. s početkom u 20.00 sati. Izložba ostaje otvorena do 25. studenog 2011.
.
Max Juhasz - Fotografije
.
Stalna potraga za jednostavnim i jasnim slikama univerzalne memorije, za slikama koje u sebi nose intimu stvari i ljudi u čijoj individualnosti postoji posebnost viđenog i doživljenog, efemernost prizora i čarobni fotografski fluid, fotografski je habitat Maxa Juhasza. Fotografija je strast što ga neprestano tjera da poput kolekcionara skuplja slike koje mu nedostaju. Slike za koje običava reći kako zaslužuju da ih se sačuva. Nakon dugogodišnjeg samozatajnog rada, po prvi puta izlaže u galeriji Sisicia Obscura i u gradu koji je indirektno “odgovoran” za sve fotografije koje su do sada nastale, kao i one koje će tek nastati.
.
Max Juhasz rođen je 1967. godine u Vukovaru, starom baroknom gradu na rijeci Dunav. Fotografirati počinje 1991. godine za vrijeme rata u Hrvatskoj. U svome radu koristi jednostavne foto-aparate na film. Od 2009. godine neovisan je fotograf i sanjar s punim radnim vremenom. Član je HDLU-Zagreb. Do sada je izlagao na mnogim skupnim izložbama. Fotografije su mu većinom korištene za naslovnice knjiga a neke od njih svoje su mjesto pronašle i u raznim privatnim kolekcijama u Hrvatskoj, Europi i SAD-u. Živi i radi u Zagrebu.
.
Web stranice autora: www.maxjuhasz.com
.

Max Juhasz - Fotografije Max Juhasz - Fotografije Max Juhasz - Fotografije Max Juhasz - Fotografije

.

No comments yet.