ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Marko Vrdoljak – Skrivene tajne Brijuna

11.01.2016.

Fotografska udruga Fotogard poziva vas na predavanje ‘Skrivene tajne Brijuna’ Marka Vrdoljaka i najavu novog termina fotografske radionice koja će se održati na Brijunima od 14. do 17. 4. 2016.

Marko Vrdoljak - Skrivene tajne Brijuna
 
Na ovom predavanju Marko će nas provesti kroz mnoge fotografske i video zapise koje je snimao za fotomonografiju, arhiv i film o Brijunima, a upoznati će nas i sa novostima koje od ove godine uvodi u svoju Fotografsku radionicu Brijuni.

Predavanje će se održati održati u četvrtak, 14.1.2016. godine u 19 sati na drugom katu caffe&cluba History, Tkalčićeva 68 u Zagrebu. Ovo je ujedno i prvo ovogodišnje druženje članova fotografske udruge Fotogard, pa uz ugodno druženje saznajte čime ćemo se ove godine baviti.

U narednim danima Fotografska udruga Fotogard za svoje članove krenuti će se sa organiziranjem nove radionice koju ćemo vrlo brzo ponovo imati prilike doživjeti u istom prostoru, Caffe clubu History.

—————————————————————————————————————

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine i okuplja velik broj zaljubljenika u fotografiju na zajedničkim druženjima, izložbama, predavanjima i radionicama. Ako vas zanima nešto više o našem radu, javite nam se na mail clanovi@fotogard.com kako bi vas stavili na našu mailing listu putem koje ćemo vas obavještavati o našim budućim aktivnostima.

Više o prednostima članstva u našoj udruzi pročitajte ovdje.

No comments yet.