ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Marjan Radović – SIRENE POSTOJE …

03.03.2011.

U galeriji Hrvatske pošte Jurišićeva 13, 7.ožujka 2011., biti će otvorena izložba fotografa Marjana Radovića. Radi se o izložbi podvodne fotografije pod nazivom “ SIRENE POSTOJE …” U glavnim su se ulogama našle profesionalne plivačice HAKSP Mladost.
.
Marjan Radović - SIRENE POSTOJE
.
Po prvi puta u Hrvatskoj je ispod površine vode snimljeno tridesetak atraktivnih fotografija koje otkrivaju čari ovog prekrasnog olimpijskog sporta s dugom tradicijom u Hrvatskoj.
Izložba je zbog svoje specifičnosti, zasigurno, izniman događaj u kulturi  grada Zagreba, a publici galerije Hrvatske pošte pružiti će se mogućnost upoznavanja s jedinstvenim i atraktivnim podvodnim fotografijama Radovića.
Izložba traje do 21. ožujka 2011.
.
“Ovaj ljubitelj svih dubina, od Karipskog, Crvenog do Jadranskog mora spojio je svoje ljubavi i strasti.. ronjenje i fotografiju. Povezati eteričnost i gipkost svih elemenata koje je snimao u morskim dubinama i na nevjerojatan način ih preselio u bazen.. jedan potpuno sterilan i gledateljima nevidljiv prostor.. pretvorio je u fotografski poligon prožet ljepotom i gipkošću ženskoga tijela. Spoj nevjerojatne snage vode i njihovih tijela stvorilo je sklad vode i forme… Radost koja se vidi na njihovim licima potpuno briše nevjerojatan napor koji iziskuje to što rade.. Na radost plivačica, publike i fotografa..”
Berislava Picek, fotografkinja
.

.

  1. ovo je genijalno!! Svaka čast i curam ai fotografu!

    Komentar by Mare — ožujak 5, 2011 @ 12:46 pm