ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Marjan Radović – Pogled u plavo

06.09.2012.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na otvorenje izložbe podvodne fotografije ‘Pogled uplavo’ Marjana Radovića u petak, 7. rujna 2012. godine u 12 sati u izložbenom prostoru Hrvatske pošte u Jurišićevoj 13 u Zagrebu.

Marjan Radović - Pogled uplavo

Ova izložba je ujedno najava i dio neobične i zanimljive podvodne atrakcije koja će se održati 10. i 11. rujna 2012. na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Fotografije koje su bile izložene cijelo ljeto na 30m dubine, na potopljenom brodu Peltastis, otok Krk, sele se u Zagreb na Trg Bana Jelačića, tako da će svi znatiželjnici i ljubitelji ronjenja i fotografije moći zaroniti u desetmetarskom bazenu na glavnom zagrebačkom trgu, razgledati podvodni dio izložbe i sudjelovati u humanitarnoj akciji za Dječji dom Zagreb.

Saznajte više na http://www.facebook.com/events/338775059545077/

Zaronite na glavnom zagrebačkom trgu, razgledajte podvodnu izložbu fotografija „Pogled u plavo“ i sudjelujte u humanitarnoj akciji za Dječji dom – ZAGREB
I ove godine ćemo roniti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu i pomagati djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. U ponedjeljak i utorak, 10. i 11. rujna 2012, od 10 do 23 sati, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, instruktori Ronilačkog kluba HRVI NEMO ADRIATIC, RK GERONIMO, ZUD HOS i specijalističkog ronilačkog volonterskog tima Crvenog Križa, organizatora događanja će vam pokazati kako zaroniti s bocama i pobrinuti se da ostvarite jedan od svojih životnih snova. Ronjenje za djecu je predviđeno 10. rujna, a za odrasle 11. rujna 2012. Svaki uron u trajanju od 20 minuta košta 150 kuna, a prikupljena sredstva su namijenjena djeci iz Dječjeg doma Zagreb. Prijaviti se možete na info@nemo-adria.com ili 098 947 4440 (Rene).

U desetmetarskom bazenu bit će postavljene podvodne fotografije autora Marjana Radovića, iz projekta „Pogled u plavo“. Projekt “Pogled u plavo” Marjan Radović započeo je 2010. godine, a podvodnom fotografijom autor nastoji hrvatskoj javnosti i svim njenim gostima skrenuti pozornost na ljepote podmorja i Jadrana te pozvati sve na društvenu odgovornost i stalnu vrijednost promicanja ekologije te očuvanje mora.

Ostale podvodne fotografije koje nisu stale u bazen, možete pogledati u blizini, u izložbenom prostoru Hrvatske pošte u Jurišićevoj 13, radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 13 sati. Otvorenje izložbe je u petak, 7. rujna u 12 sati kada ćemo i službeno predstaviti ovogodišnje ronjenje na glavnom zagrebačkom trgu.

Akciju podržavaju: Hrvatski Crveni križ, Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, Grad Zagreb-Ured gradonačelnika, Ministarstvo branitelja, Zagrebački Holding, Hrvatska pošta

No comments yet.