ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Marjan Radović – DIVE IN

07.05.2012.

Neobična izložba podvodne fotografije ‘DIVE IN’ autora Marjana Radovića predstavljena ovog vikenda u prostorima WELLNESS BAŠKA na otoku Krku i izazvala je veliko zanimanje turista i gostiju hotela.

Marjan Radović - DIVE IN

Ova podvodna izložba kao dio programa ‘BAŠ OVCA’ koji organizira TZO Baška i Hoteli Baška, zamišljena je i ostvarena je kroz vodu kao medij – fotografije podvodnog svijeta izložene su u velikom bazenu hotela, a posjetitelji, ako žele razgledati izložbu, moraju zaroniti i tako ‘doživjeti’ izložene fotografije.

„Motivi koje sam izložio na ovoj izložbi isključivo su iz kvarnerskog područja, a fotografije su nastale u posljednjih par godina. Nadam se kako će svi ljubitelji podmorja Baške i otoka Krka, potaknuti ovom izložbom podijeliti s publikom malo svoje strasti i uključiti se u bogati foto-natječaj. Možda njihovi radovi budu slično izloženi dogodine.“ rekao je autor izložbe, fotograf Marjan Radović.

Izložbu je otvorila voditeljica Ecija Ivušić koja je priznala kako ju je Baška oduševila raznolikim programom događanja, ali i osobito bogatom eno-gastro ponudom. Pjenušci iz žlahtine i vrbnička žlahtina, priznala je, njena su nova ljubav.

Projekt DIVE IN se nastavlja i dalje te će mogućnost izlaganja na sljedećim podvodnim izložbama dobiti fotografi koji se uključe u vrijedan natječaj podvodne fotografije kojeg Hoteli Baška pokreću uz iznimno bogati fond nagrada. Uskoro više o natječaju moći ćete pronaći na stranici istoimene hotelske kuće www.hotelibaska.hr.

Izložbu je u suradnji sa Hotelima Baška organizirala agencija EX-ALTO, a bašćanski hotelijeri i ronilački klubovi pripremili su posebne ponude upravo tematski vezane uz svibanj kao mjesec ronjenja, ali i krčke janjetine i žlahtine sa željom približiti Bašku i njene čari i onima koji ne rone.

Izložba će za posjetitelje biti otvorena do kraja svibnja.

Marjan Radović - DIVE IN Marjan Radović - DIVE IN Marjan Radović - DIVE IN Marjan Radović - DIVE IN
Marjan Radović - DIVE IN Marjan Radović - DIVE IN Marjan Radović - DIVE IN Marjan Radović - DIVE IN

No comments yet.