ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Mare Milin – The time of innocence

24.04.2013.

Kampanja branda Charlie design bit će predstavljena 26. travnja u galeriji Velvet. Visoko estetizirani, pročišćeni vizuali, uvode nas u jedan novi svijet u kojem ima mjesta za snove, gdje je sve fluidno i sve moguće. Predivan spoj mekanih formi i neobičnih struktura, kontrast mekog i krutog, prozirnog i punog – stvara neponovljivu modnu priču pod imenom “The time of innocence” koju je snimila fotografkinja Mare Milin.

Mare Milin - The time of innocence
 
Potpuno bijela kolekcija rađena je do svile, organdija, pamuka i kože. Komadi se s lakoćom daju kombinirati. Narušena je s crnim gumenim detaljima koji daju savršen balans cijeloj priči. Veliki svijetlo sivi printevi s fotografijama iz prijašnjih kampanja aplicirani su na haljine, tunike, sakoe te djeluju pomalo nestvarno, a retro – avangardni štih tipičan za Charlie estetiku u potpunosti je zastupljen na novi način.

Mare Milin - The time of innocence Mare Milin - The time of innocence Mare Milin - The time of innocence Mare Milin - The time of innocence

 

Kompletna nova Charliejeva priča, snažno je oživljena kreativnim dream-teamom: Fotografiju je odradila Mare Milin, make-up Ana Rajić, frizure Ana Čala, dok su se u ulogama modela našle Ema Krot (Talia) i Helena Babić (Colors).

Ovo je kampanja rađena bez Photoshopa, što je u današnje vrijeme prava rijetkost. “Sve fotografije su snimljene na moj omiljeni način, tehnikom snimanja u ogledalu, s malom dubinskom oštrinom, malo dužom ekspozicijom, meko i fluidno, dok čvrstinu fotografijama daje jedan lirski chiaro-scuro. Ogledalo je staro, neravne površine, mjestimično i puno mrlja, ipak izrađeno je do kristalnog stakla, brušeno pod kutom sa strana. Lom svjetla na tim dijelovima čini mala optička čuda”, izjavila je o samoj tehnici snimanja fotografkinja Mare Milin.
 

No comments yet.