ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Mare Milin – Male obitelji

16.05.2012.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelj jučer, 15. svibnja, na Obiteljskom tjednu u Arena centru otvorena je izložba ‘Male obitelji’ autorice Mare Milin.

Sama autorica opisuje izložbu ovako: “Moja izložba sastoji se od posve običnih crno bijelih fotografija malih obitelji: trudnih žena; tek vjenčani par; baka i unuka; majka i dijete; sestre blizanke … svi fotografirani tamo gdje im je najugodnije – doma, u blizini doma, ispred običnog zida, pod maslinom, pred ogledalom… Svima na licima ispisana ljubav koja ih čini onim što jesu obitelj. Ma koliko pozirali i gledali u fotoaparat, ono malo duše što im je on “ukrao” govori o toj ljubavi.”

Mare Milin, rođena Zadranka, od 1994. profesionalno se bavi fotografijom i članica je ULUPUH-a. Snimala je za kazalište, surađivala sa raznim časopisima (Cosmopolitan, Elle, Mila, Story…)i radila za izdavačke kuće. Okušala se u različitim vrstama fotografije, pokretnoj, reklamnoj, modnoj, fotografiji arhitekture i mrtve prirode. Za svoju dušu najviše voli snimati šetnje, trenutke, stanja, autoportrete… Sudjelovala je u nekoliko projekata te izlagala na više skupnih i samostalnih izložbi. Njezine fotografije osvojile su više zasluženih nagrada.

kustoski tim portala maiden doo
Maja i Denis Marohnić

Izložba je ostvarena u suradnji s Arena centrom.

No comments yet.