ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Magnumova radionica ulične fotografije

11.12.2010.

Otvorene su prijave za Magnumovu radionicu koja će se održati od 28. veljače do 4. ožujka 2011. u Derbyju u Velikoj Britaniji.
.
Magnumova radionica ulične fotografije
.
Ova petodnevna intenzivna radionica izvodi se u sklopu festivala fotografije pod nazivom Format International Photography Festival i odnosi se na uličnu fotografiju, što je i glavna tema festivla.
.
Radionice će voditi tri iskusna Magnumovca, Bruce Gilden, Richard Kalvar & Chris Steele-Perkinsa, svaki sa svojim vlastitim prepoznatljivim fotografskim stilom. Uspješni kandidati će imati priliku fotografirati, obraditi i objaviti svoj rad pod njihovim vodstvom.
.
Svaki Magnumov fotograf će voditi manje grupe kroz intenzivni program snimanja, svakodnevnih pregledavanja, grupne kritike, mentorskog rada, uređivačkih kolegija i mogućnost učenja među vršnjacima. Kandidati će provesti pet dana uz odabranog fotografa razvijajući vizualni jezik, fotografski identitet, praktičnost, tehničke i konceptualne vještine te stručnost koja im je potrebna da se natječu na dinamičnom fotografskom tržištu.
.
Radionica će kulminirati javnim prikazivanjem radova polaznika (što spada u službeni dio festivalskog programa) i izradom grupne knjige, koju će omogućiti Magnumovi obrazovni partneri.
.
Školarina iznosi £ 700 + VAT
.
Više informacija pogledajte na http://events.magnumphotos.com/magnum-workshop/magnum-workshop-derby
.

  1. A kako doći do Londona u to doba? ):

    Komentar by Mate — prosinac 11, 2010 @ 11:28 pm

  2. Kao što su na gore navedenom linku napisali, put do tamo svaki sudionik si treba sam osigurati, a najjednostavnije je avionom do Londona pa dalje vlakom do Derbyja :)

    Komentar by kreso — prosinac 12, 2010 @ 9:33 pm