ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Kristian Macinić – Istarski kraji

16.07.2013.

6. samostalna izložba porečkog fotografa Kristiana Macinića održat će se Sv. Lovrečkoj galeriji „Placa“ u subota 20. srpnja 2013. s početkom u 18:00 sati.

Kristian Macinić - Istarski kraji
 

Autor u ovom ciklusu predstavlja fotografije istarskih krajolika i motiva prošaranih nešto mističnijom i mračnijom atmosferom koja je ujedno i autorov prepoznatljiv izričaj.

Izložba je presjek radova koje autor predstavlja ujedno se nalaze i u knjizi koja prati nosač zvuka „Kartulina“. istarske zavičajne glazbe koji je snimila ženska vokalna skupina „Brajde“. Macinić na projektu radi gotovo godinu te putem ove glazbene razglednice predstavlja Istru u nešto drugačijem svijetlu od uobičajenog, prikazujući ovaj prekrasan poluotok kao mjesto susreta tradicije i davno zaboravljenih krajolika.

Kristian Macinić - Istarski kraji Kristian Macinić - Istarski kraji Kristian Macinić - Istarski kraji Kristian Macinić - Istarski kraji

 
Kristian Macinić je uz mnogobrojna priznanja u zemlji i inozemstvu, 5 puta izlagao samostalno i čak 30-tak puta na skupnim izložbama a ove je godine i bio nominiran kao finalista u kategoriji portretne fotografije na renomiranom rovinjskom fotografskom festivalu „Photodays“!
 
 

No comments yet.