ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Krešimir Kopčić – Spectator

06.07.2015.

U prostorijama Češkog narodnog doma u Zagrebu, Šubićeva 20, u petak, 10. srpnja 2015 u 19 sati, bit će predstavljena knjiga fotografija ‘Spectator’, čiji je autor hrvatski diplomat i fotograf Krešimir Kopčić.

Krešimir Kopčić - Spectator
 

U knjizi, čiji je izdavač Kadar 36, predstavlja se 120 crno-bijelih fotografija koje je autor načinio u proteklih petnaestak godina, većinom u gradovima u kojima je živio ili ih posjećivao.

U uvodnom tekstu knjige, njegov autor Miljenko Jergović, uz ostalo, piše: «Kopčić možda ne živi mimo svog vremena, ali on sigurno snima i gleda mimo vremena. To je važno, i za njega i za vrijeme. Zahvaljujući njemu, vidimo kako u naše vrijeme izgleda crno-bijeli svijet. On je jedan od onih koji čuvaju i prenose žar jedne umjetnosti za vremena buduća, kada će svijet ponovo utonuti u blaženi mrak tamne komore».

Na promociji, koju će moderirati Marijan Grakalić, sudjelovat će – uz autora knjige – Max Juhasz, fotograf i predstavnik izdavača Kadar 36, te fotograf Stanko Abadžić.

Knjigu ‘Spectator’ u slobodnoj prodaji možete kupiti izravno od izdavača KADAR 36 (info@kadar36.hr). Ista će vam nakon uplate na žiro račun KADRA 36 biti dostavljena poštom na kućnu adresu ma gdje bili.
 

No comments yet.