ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Kako nam je bilo

30.06.2011.

Od 80 prijavljenih na startu fotomaratona, na Voćnom trgu, pojavilo se 70 natjecatelja, a na cilju ih je završilo 54. Zadnja točka fotomaratona je bila galerija Fotokluba Split. Nakon zajedničkog fotografiranja točno u 11 h , natjecatelji su krenuli (većina njih po prvi put) u svoju fotomaratonsku avanturu (posebno zahvaljujemo na dolasku fotomaratoncima iz Zagreba i Slovenije).
.
Split fotomaraton 2011.
.
Prva kontrolna točka bila je u parku Đardin gdje su se u debeloj hladovini natjecatelji osvježili i preuzeli nove četiri teme. Druga kontrolna točka bila je u Info zoni gdje su natjecatelji obavješteni gdje je cilj, a neki su se poprilično zadržali ispod klima uređaja. Vrata Fotokluba Split za predaju radova bila su otvorena već od 17 sati, a troje najbržih fotomaratonaca nagradili smo sa ulaznicama za završnu večer Festivala mediteranskog filma Split.
.
Sama predaja radova protekla je bez gužve jer je ipak većina dobro pročitala i razumjela pravila (Oni koje smo diskvalificirali neka nam ne zamjere. Pravila su pravila pa ih za iduću godinu detaljno proučite.
.
Po završetku Split fotomaratona, u večernjim satima naši prijatelji sa FMFS-a ugostili su nas u ljetnom kinu Bačvice gdje smo zajedno profeštali uspješnu realizaciju ova dva projekta.
.
Na fešti nas je dočekao DJ&VJ ZET HEMON, odnosno slušaonica i gledaonica najboljih i najsmješnijih video spotova koji su obilježili čovječanstvo – direktno s najpopularnijeg internetskog servisa za razmjenu video sadržaja! Ne sumnjajte, bilo je urnebesno.
.
.
Stručni žiri u sastavu Maja Prgomet, Stipe Marinović i Duje Klarić (fotografi) te Tanja Muslim (grafička dizajnerica) odlučit će o sveukupnim pobjednicima te pobjednicima u pojedinačnim kategorijama početkom srpnja. Slavljenici će primamljive nagrade dobiti na otvorenju izložbe Split fotomaratona u City Centru One u drugoj polovici srpnja.
.
Teme prvog splitskog fotomaratona:
1. Riba ribi grize rep
2. Nema kafića do zidića
3. Sve dam samo da prodam
4. … s kolodvora ZOO
5. Sjajne niti
6. Alpinisti u japankama
7. Ups!
8. Daj mi jedan liz
9. Divlji zapad
10. Gigantski likovi
11. Betonska šuma
12. To nije samo shopping, to je doživljaj – City Center One
.
Kako je bilo na samom fotomaratonu pogledajte na http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/media/set/?set=a.158247284245009.38357.151800134889724
.

Organizatorice i volonteri splitski fotomaratonci

.

No comments yet.