ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

KAF – S(k)upa

15.12.2011.

Pozivamo vas na izložbu i humanitarnu prodaju fotografija pod nazivom ‘S(k)upa’ u nedjelju, 18. prosinca 2011. u 16:30 u galeriji ‘Placa’ u Sv. Lovreču u organizaciji udruge amaterskih fotografa koja je danas poznata pod nazivom KAF.
.
KAF - S(k)upa
.
Izložba S(k)upa šesta je po redu u organizaciji kluba a u svojem nazivu krije ime tradicionalnog istarskog pića-jela “Supe” koja se pije na prijateljski način-u krug, svi iz jednog vrča te kao takva poziva na zajedništvo i dijeljenje, a opet sastoji se od raznolikih sastojaka prožetim šećerom, paprom, uljem, vinom i kruhom koji su svi suprotstavljeni u jednom piću a opet zajedno čine finu neraskidivu i ukusnu deliciju… kao i ova izložba koja u duhu božićnih blagdana otvara posjetiteljima mogućnost da prihvate različitosti i suprotnosti preko 20 autora. S(k)upa je uz sve ostalo i izložba humanitarnog karaktera, jednako kao i prošlogodišnja, jer je jedan od važnijih ciljeva članova KAF-a da kroz svoj rad i sreću bavljenja fotografijom pomognu drugima kroz humanitarni aspekt.
.
Ovaj put fotografije će se prodavati po prigodnoj cijeni u korist Centra za inkluziju – korisnike sa područja Poreštine. 24 autora – člana KAF-a izlagat će ovog Božića u galeriji ‘Placa’.
.
Prije nešto manje od tri godine osnovana je udruga amaterskih fotografa, koja je danas poznata pod nazivom KAF, u čijem radu predano sudjeluje preko 30-ak članova, okupljenih u namjeri da svoje znanje i umijeće podijele s istomišljenicima ali i sa svim prijateljima kroz brojna predavanja, izlete, foto natječaje, te razne radionice. Sam klub od svog nastanka izrastao je u kratkom vremenu u zajednicu koju ne čine samo foto-amateri, što i dokazuju mnogobrojnim nagradama članova na raznim natječajima i objavama radova u publikacijama kako u Hrvatskoj tako i izvan nje.
.

No comments yet.