ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Jubilarna deseta izložba “Splitska tiramola” traži postav

27.11.2015.

Tradicionalna godišnja izložba fotografija mladih neafirmiranih autora “Splitska tiramola” ove godine slavi prvi jubilej. Udruga za promociju kulture mladih “Splitski portal” po deseti put je raspisala natječaj na kojeg svoje radove mogu prijaviti autori koji još uvijek nemaju 30 godina.

Jubilarna deseta izložba "Splitska tiramola" traži postav
 
Tema izložbe je kao i do sada slobodna, a jedini uvjet za prijavu je da su fotografije nastale u Splitu, te da nisu starije od dvije godine. Najbolje od onog što je snimila mladost u protekloj godini moći će se pogledati u renomiranom prostoru galerije Fotokluba Split u Marmontovoj ulici u zadnja dva tjedna prosinca.

Jubilarna deseta izložba "Splitska tiramola" traži postav Jubilarna deseta izložba "Splitska tiramola" traži postav Jubilarna deseta izložba "Splitska tiramola" traži postav Jubilarna deseta izložba "Splitska tiramola" traži postav

 
Od prošle godine “Splitska.tiramola” dobila je i humanitarni karakter, jer sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe (a uz dozvolu autora) prodavati će se na humanitarnom buvljaku “A di si ti?” udruge MoSt.

Ovogodišnji postav će odabrati slikarica Tea Morić Šitum koja je 2006. godine i osmislila koncept “Tiramole”, izložbe na koju se svake godine prijavi preko 100 mladih fotografa, a redovno je jedna od najposjećenijih izložbi Fotokluba Split.


 
Pravila natječaja i način prijave mogu se pronaći na split.com.hr/tiramola
 

No comments yet.