ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Još samo 3 dana do kraja natječaja Rovinj Photodays 2016.!

28.01.2016.

Natječaj „International Competition ofContemporary Photography – 9th RovinjPhotodays, 2016.“ završava u nedjelju 31.01.2016. u 23:59 sati.

Još samo 3 dana do kraja natječaja Rovinj Photodays 2016.!
 
PRIJAVI SE!!!

Svoje radove fotografi mogu prijaviti u jednoj ili više službenih kategorija, prema precizno naznačenom pravilniku i protokolu prijava na www.photodays-rovinj.com

Sredinom veljače slijedi prvi krug žiriranja u kojem nacionalni selektori biraju po pet nominiranih autora iz svoje zemlje u svakoj kategoriji zasebno.

U drugom krugu glavni selektori Mindaugas Kavaliauskas i Kristina Juraitė odabrati će finaliste i pobjednike 9. izdanja festivala Rovinj Photodays.

Troje najuspješnijih autora iz svake kategorije bit će predstavljeno u sklopu velike putujuće izložbe, kataloga, službene web stranice, medijskih objava i svih promotivnih materijala festivala.

Imena finalista bit će objavljena krajem 3. mjeseca na službenoj Web stranici te putem medija.

Dobitnik Grand Prix-a biti će objavljen na svečanoj dodjeli nagrada 7.05. u Rovinju! Dobitnik će time zasebno osvojiti i samostalnu izložbu s pripadajućom pratećom publikacijom na danima Photodaysa u Muzeju za umjetnost i obrt (Zagreb) u jesenjem terminu.

Više informacija na Rovinj Photodays službenim stranicama.
 

No comments yet.