ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izložba učeničkih fotografija Moja domovina

29.04.2015.

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe učeničkih fotografija Moja domovina koja se pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova održava u četvrtak, 30. travnja s početkom u 12.00 sati u Policijskoj školi Josip Jović, Avenija Gojka Šuška 1.

Izložba učeničkih fotografija Moja domovina
 
Izložbu će otvoriti zamjenik ministra unutarnjih poslova Evelin Tonković koji će ujedno s autorom izložbe Damirom Hoykom uručiti učenicima triju najboljih fotografija prigodne nagrade.

Ove godine najboljom je fotografijom proglašen rad Dragane Raić iz Benkovca, drugonagrađena je fotografija Krešimira Furjana iz Slavonskog Broda, a trećeplasiranu fotografiju potpisuje učenik graditeljske škole Kenan Bećiri iz Rijeke. Otvaranje izložbe uveličat će i nastup Tamburaškog sastava djelatnika MUP-a pod ravnanjem profesorice Nevenke Pavleković.

Otvaranjem izložbe započinje završno natjecanje učenika srednjih škola Ponos domovine koje se do 02. svibnja pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta održava na Policijskoj akademiji. Sudionici ovogodišnjeg natjecanja i njihovi profesori srednjih škola iz Omiša, Hvara, Sesveta, Varaždina, Vukovara, Pregrade, Rijeke i Žepča također će sudjelovati u svečanosti otvaranja izložbe.

No comments yet.