ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izložba studenata Akademije za primijenjenu fotografiju Graz

03.05.2011.

Grupna izložba studenata Akademije za primijenjenu fotografiju Graz, nazvana ‘Academy at Kingston Town / Jamaica’, otvara se 3. svibnja u Galeriji Jogurt u AKC Medici. Izložba je otvorena do 13. svibnja.
.
Izložba studenata Akademije za primijenjenu fotografiju Graz
.
U sklopu svog programa Academy Around the World, Akademija za primijenjenu fotografiju u Grazu donosi nam seriju fotografija mladih umjetnika koji su u sklopu završnog putovanja proveli dva tjedna u Kingston Townu na Jamajci, gdje su razvijali svoj završni rad. Sam program Academy Around the World je projekt u nastajanju a započeo je 1999. sa željom da studentima ponudi svake godine drugačiji kulturni kontekst unutar kojeg stvaraju, u ovom slučaju sljedeći abecedni red gradova u svijetu, počevši sa Amsterdamom. Također u procesu je i stvaranje publikacije koja će predstaviti cijelokupni projekt.
.
Umjetnici: Vera Bohnert, Marlies Gutmann, Laurin Hofmann, Michael Kogler, Ines Lecher, Erika Petrić, Marie Pierer, Klaus Pressberger, Katrina Rabanser, Elisabeth Stecker, Anna Wango, Clara Wildberger, Julia Zisser.
.

No comments yet.