ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izložba polaznika škole fotografije ‘Fotonaut’

04.07.2011.

Izložba ‘Fotonaut2011’ ove je godine okupila 19 autora, fotografa polaznika škole fotografije ‘Fotonaut’ školske godine 2010/2011. Iako je kroz programe tečajeva i radionica Fotokluba Zagreb, koje u cjelini tvore već spomenutu fotografsku školu prošlo znatno više polaznika, njih 19 osjetilo se spremnim prikazati svijetu svoja fotografska postignuća.
.
Izložba polaznika škole fotografije 'Fotonaut'
.
Fotografski se stilovi, koji će biti prikazani, kao i uvijek poprilično razlikuju, jer je jedna od karakteristika ovog programa da razvija individualnost polaznika. Program je koncipiran tako da polaznike opskrbljuje znanjem i vještinama na način da ih usmjerava i pruža im podršku za razvoj u fotografskim smjerovima i pravcima koje oni sami odaberu.
.
Fotografije koje će biti izložene samo su djelomično nastale direktno na tečajevima. Većina njih nastale su nakon odslušanog programa kao posljedica promišljanja i, vrlo često, navođenja prema određenim kreativnim smjerovima i idejama. Interakcija pojedinca, grupe i voditelja programa djeluje tako kao svojevrsna kategorija ‘brainstorminga’ i ‘team buildinga’ te je značajna kategorija u razvoju fotografskog potpisa pojedinog fotonauta.
.
Izložba će biti otvorena u utorak 5. srpnja 2011., u 20 sati, u Galeriji Fotokluba Zagreb, Ilica 29/III, Zagreb. Može se pogledati u radno vrijeme kluba, a ostaje otvorena do 26. kolovoza 2011.
.
Popis autora:
Andro Galinović
Anton Jadrijević
Dubravka Moškov
Dunja Laćan
Fedor Bauer
Gorana Jerković
Hrvoje Mahović
Iva Banini Šprem
Janko Ivaniš
Margareta Krasnić
Marko Đukić
Mirela Bauer
Robert Crc
Slavko Radman
Tihana Šmitran
Vesna Đukić
Zrinka Kitonić
Zvjezdana Đogić
Zvonimir Rendeli

.
Pogledajte neke od radova koje će biti izloženi:
.

Hrvoje Mahović  -  CSI Zagreb 3 Mirela Bauer  -  Blue meadow Gorana Jerković  -  Sjene Vesna Đukić  -  Jutro na Sljemenu

.

No comments yet.