ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izložba ‘Otvoreno polje’ u Galeriji Marisall

11.03.2011.

U Galeriji Marisall, u petak, 11. ožujka, u 18 sati, otvara se skupna izložba fotografija pod nazivom ‘Otvoreno polje’ na kojoj sudjeluju Ana Opalić, Goran Škofić, Hrvoje Slovenc, Ivana Jurić, Ines Matijević-Cakić, Milan Trenc, Mio Vesović i Sabina Mikelić. Radovi se mogu pogledati do 25. ožujka.
.
Izložba 'Otvoreno polje' u Galeriji Marisall
.
Izložbom ‘Otvoreno polje’ Galerija Marisall po prvi puta u svom izložbenom programu predstavlja fotografiju kao medij i time najavljuje proširenje svojeg djelovanja. Izložba objedinjuje osam suvremenih hrvatskih umjetnika koji generacijski i tematski zahvaćaju širok krug djelovanja te se, na taj način, nudi svojevrstan uvid u trenutačne tendencije unutar ovog vitalnog medija.
.
Heterogenost izloženih radova ukazuje na bogatstvo mogućih pristupa izražavanju te na percepciju fotografije poput otvorenog polja za istraživanje mogućih pravaca razvoja medija. Ono što objedinjuje predstavljene umjetnike jest konceptualan pristup koji se ne zadržava na tehničkim mogućnostima medija već na iskazanoj imaginaciji, intuiciji i ustrajanju na fotografskom integritetu.
.

No comments yet.