ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izložba nagrađenih fotografija članova Foto kluba Siscia obscura

03.12.2013.

Pozivamo Vas na svečano otvorenje izložbe nagrađenih fotografija članova Foto kluba Siscia obscura u utorak 10. prosinca 2013. u 20 sati u Foto galeriji Siscia obscura u Sisku.

Izložba nagrađenih fotografija članova Foto kluba Siscia obscura
 
Foto klub Siscia obscura koji djeluje već gotovo 15 godina ima oko 50 članova. Dobar dio njih sudjeluje na raznim fotografskim natječajima, kako domaćim tako i međunarodnim. Štoviše, neki od njih bi mogli imati samostalne izložbe nagrađenih fotografija. Samo ove godine članovi su sudjelovali na preko 50 natječaja i iz tog razloga smo se odlučili pohvaliti njihovim uspjesima i obilježiti kraj ove godine na najljepši mogući način.

Izložba će prikazati samo neke od tih fotografija. Od fotografija prvaka Hrvatske u podvodnoj fotografiji Dalibora Andresa preko fotografija koje su uvrštene u izložbe sada već prestižnog Zagreb salona i salona fotografije Vinkovci do raznih fotomaratona i svih ostalih natječaja bogate tematike.

S ponosom Vas pozivamo na posljednju ovogodišnju izložbu i ugodno druženje sa našim fotografima. Nadamo se da će sljedeće godine popis uspjeha biti dulji, a time i odabir za ovakvu izložbu još teži.

No comments yet.