ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izložba fotografija sa Zagreb Air Showa

06.10.2010.

Aeroklub Zagreb poziva sve zainteresirane da nam pošalju svoje fotografije sa Zagreb Air Showa te sudjeluju u velikoj izložbi fotografija koja će se održati 16. listopada na aerodromu Lučko.
.
Izložba fotografija sa Zagreb Air Showa
.
Zagrebački aeromiting, koji se održao 29. kolovoza na aerodromu Lučko, malo je koga ostavio ravnodušnim. Dosad neviđeni air show izmamio je uzdahe kod više od 35.000 posjetitelja koji su tu sunčanu nedjelju odlučili provesti u cjelodnevnom uživanju na travnatoj pisti uz zvuk motora mnogobrojnih zrakoplova. Možemo zaključiti kako je proslava 100. godišnjice zrakoplovstva u Hrvatskoj obilježena na najbolji mogući način, što su mnogi od vas zabilježili i svojim fotoaparatima.
.
No, kako te fotografije ne bi krasile samo zaslone vaših računala, Aeroklub Zagreb odlučio je napraviti izložbu fotografija s ovogodišnjeg Zagreb Air Showa. Na izložbi mogu sudjelovati svi zainteresirani, profesionalni i amaterski fotografi, učenici, studenti, mala i velika djeca. Dovoljno je samo da svoje najdraže fotografije sa Zagreb Air Showa razvijete na kvalitetnom foto papiru u dimenzijama 30×40. Svaki natjecatelj izložbi može sudjelovati s maksimalno tri fotografije. Svoje uratke, kao i digitalni primjerak fotografija koje će biti na izložbi, šaljite do 14. listopada na adresu Aeroklub Zagreb, Jurišićeva 5, 10 000 Zagreb.
.
Vaši radovi bit će izloženi na izložbi koja će se održati 16. listopada s početkom u 11 sati na aerodromu Lučko, a najbolje će Aeroklub Zagreb i nagraditi. Svoje upite vezane uz samu izložbu možete slati na adresu tajnistvo@aeroklub-zagreb.hr.
.
Osim izložbe, u subotu 16. listopada na aerodromu će se održati i Kup Zagreba u preciznom slijetanju zrakoplova što je zasigurno vrlo dobar razlog da nikako ne propustite provesti dan na Lučkom.
.
Kako je to izgledalo na samom mitingu pogledajte kroz fotografije i video materijal koji su snimili fotografi Fotogard.com portala Stjepan Vego, Borna Filić i Marko Ožvald.
.

.

.

No comments yet.