ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izložba fotografija Kavkaz12

29.11.2012.

Kavkaz12 alpinistička je ekspedicija koja se održavala od 17. do 31. srpnja 2012. godine, s glavnim ciljem uspinjanja na Elbrus, najviši europski vrh (5642 metara). Šesteročlanu ekipu činili su članovi TLI inicijative koja svojim aktivnostima i projektima promiče sportski i avanturistički način života.

ekspedicija Kavkaz12

 

Autori izložbe su Goran Matošević, član ekspedicije i iskusni fotograf te Vitomir Maričić, voditelj ekspedicije. Izložba je podijeljena u dvije cjeline. U postavu od ukupno 34 fotografije, prvi dio odnosi se na Matoševićev izbor vlastitih fotografija kroz koje želi publici približiti život na visinama pod Elbrusom, a drugi na Maričićev izbor vlastitih, Matoševićevih i Zubčićevih (također fotograf i član ekspedicije) fotografija u kojima, kao voditelj projekta, iznosi sažeti presjek najvažnijih trenutaka i uspomena ekspedicije.

Svečano otvorenje izložbe je 30. studenog u 20 sati u Erste klub poslovnici za mlade u Rijeci, a ovaj atraktivni postav moći će se razgledati do kraja prosinca ove godine.

Goran Matošević - Kavkaz12 Goran Matošević - Kavkaz12 Goran Matošević - Kavkaz12 Goran Matošević - Kavkaz12

www.ekspedicija.net
www.facebook.com/ekspedicija

No comments yet.