ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izložba članova Fotografske udruge Fotogard u Zadru

14.04.2011.

U petak 15. travnja 2011.g. u 12:00 sati u Izložbenoj dvorani državnog arhiva u Zadru (Ruđera Boškovića bb, ulaz prema zgradi DHM-a) održat će se svečano otvorenje prve zajedničke izložbe fotografija članova fotografske udruge Fotogard.
.
Izložba članova Fotografske udruge Fotogard u Zadru
.
Izložba će biti otvorena od srijede 13. travnja do petka 22. travnja od 10:00 do 13:00 sati i od 16:30 do 19:30 sati.
.
Na izložbi će se svojim radovima predstaviti trideset autora, kako profesionalnih fotografa tako i amatera ali s istom ljubavi prema fotografiji, što je i spojilo velik broj članova iz nekoliko gradova u Fotografsku udrugu Fotogard.
.
Sama udruga sa svojim djelovanjem počela je prije 8 mjeseci i ovo je prvi javni projekt kojim želi promovirati rad svojih članova. Uz druženja i obavezne razgovore o fotografiji, za svoje članove uskoro ćemo organizirati predavanja velikih hrvatskih fotografa čije ćete predstavljanje imati prilike vidjeti na ovom portalu. Osim predavanja, članovi će biti u prilici upoznati se i s radom profesionalnih fotografa kroz praktične primjere i radionice.
.
Osim ove izložbe u Zadru, ista je bila postavljena u Zagrebu, a nakon Zadra će se postaviti u Šibeniku i Sisku te će kao završni postav sudjelovati na PhotoDays-ima u Rovinju.
.
Popis autora koji sudjeluju na izložbi: Andrej Juričin, Ante Oštrić, Antonia Goleš, Boris Zubčić, Borna Filić, Branko Vukina, Daniel Vlakić, Danijela Hakenberg, Dijana Gojić, Đani Dražević, Đeno Petani, Filip Brala, Goran Matošević, Ida Stipetić, Ivan Čorić, Igor Oštrić, Ivan Racci, Jurica Gašpar, Krešimir Pletikosa, Kristina Vlakić, Livio Deponte, Marin Gospić, Mario Sremec, Mislav Cerovec, Oleg Hajnc, Rolando Ružić, Stjepan Vego, Vladimir Superina i Zrinka Lovrić.
.
Kako je bilo na izložbi u Zagrebu pogledajte ovdje.
.

No comments yet.