ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izložba članova Fotografske udruge Fotogard u Šibeniku

27.04.2011.

Nakon Zagreba i Zadra, izložba članova Fotografske udruge Fotogard od utorka, 26.04. može se pogledati i u Šibeniku, u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’, Poljana 6. Izložba se može pogledati do 10. svibnja 2011.
.
Izložba članova Fotografske udruge Fotogard u Šibeniku
.
Na izložbi će se svojim radovima predstaviti trideset autora, kako profesionalnih fotografa tako i amatera ali s istom ljubavi prema fotografiji, što je i spojilo velik broj članova iz nekoliko gradova u Fotografsku udrugu Fotogard.
.
Sama udruga sa svojim djelovanjem počela je prije 8 mjeseci i ovo je prvi javni projekt kojim želi promovirati rad svojih članova. Uz druženja i obavezne razgovore o fotografiji, za svoje članove uskoro ćemo organizirati predavanja velikih hrvatskih fotografa čije ćete predstavljanje imati prilike vidjeti na ovom portalu. Osim predavanja, članovi će biti u prilici upoznati se i s radom profesionalnih fotografa kroz praktične primjere i radionice.
.
Nakon ove izložbe u Šibeniku, izložba će se preseliti u Sisak te će kao završni postav sudjelovati na PhotoDays-ima u Rovinju.
.
Popis autora koji sudjeluju na izložbi: Andrej Juričin, Ante Oštrić, Antonia Goleš, Boris Zubčić, Borna Filić, Branko Vukina, Daniel Vlakić, Danijela Hakenberg, Dijana Gojić, Đani Dražević, Đeno Petani, Filip Brala, Goran Matošević, Ida Stipetić, Ivan Čorić, Igor Oštrić, Ivan Racci, Jurica Gašpar, Krešimir Pletikosa, Kristina Vlakić, Livio Deponte, Marin Gospić, Mario Sremec, Mislav Cerovec, Oleg Hajnc, Rolando Ružić, Stjepan Vego, Vladimir Superina i Zrinka Lovrić.
.
Kako je bilo na izložbi u Zagrebu pogledajte ovdje.
.

No comments yet.