ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Izašao je novi, 100. jubilarni broj časopisa ReFoto!

31.01.2013.

Na kioscima TISKA od 28. siječnja možete pronaći novi, 100. jubilarni broj časopisa ReFoto!

Izašao je novi, 100. jubilarni broj časopisa ReFoto!
 
Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas da je izašao novi, jubilarni, 100. broj časopisa Refoto! Ovo specijalno izdanje časopisa Refoto na 160 stranica, ali po istoj cijeni kao i do sada, čeka vas na obližnjem kiosku!

Sve ono što je urađeno tijekom ovih godina sublimirano je u jedinstveno izdanje koje se u potpunosti razlikuje od dosadašnjih. Sasvim slobodno bi mogli da iskoristimo nazive kao što su foto-monografija ili almanah fotografije jer ovaj jubilarni broj je sve to, a kao što obično piše na našim reklamama, i mnogo više. Koncipiran po sistemu jedna strana – jedan fotograf, na svakoj strani nalazi se odabrana fotografija jednog autora, naslovna strana broja u kome smo ga predstavili, kratak sadržaj određenog broja i “haiku” citat iz teksta koji je pratio portfolio fotografija autora. Na taj način omogućili smo svima koji nisu imali priliku da se sretnu sa časopisom da steknu uvid u to šta smo radili tijekom ovih godina ali i da sagledaju svojevrstan presijek naše i svijetske fotografske scene, kako amaterske, tako i profesionalne. Svi znamo koliko je teško izdati fotografsku knjigu čiji broj je izuzetno mali u odnosu na ostala izdanja, tako da ovaj izdavački poduhvat predstavlja još jedan pokušaj oživljavanja ovog dijela fotografske scene. Na stranama jubilarnog broja časopisa Refoto prikazane su odabrane fotografije autora koji su na neki način obilježili određeni broj. Kriterij nije bilo objavljivanje na naslovnoj strani niti pripadnost određenoj kategoriji, već jedan razlog, koji časopis već dugi niz godina uporno i beskompromisno provodi, a to je dobra fotografija.


 
Izašao je novi, 100. jubilarni broj časopisa ReFoto!
 

Rekli su o novom broju:

“Odavno nisam prelistao nešto tako lijepo sastavljeno! Svaka vam čast, ovaj broj je izuzetan! Jedva čekam jutarnju kavu, samo da bih mogao ponovo da listam!”
— Marko Risović, fotograf

“Najbolji broj od kada ja čitam časopis”
— čitatelj

“Sve čestitke, jubilarno izdanje je izvanredno!”
— čitatelj

Izašao je novi, 100. jubilarni broj časopisa ReFoto!
 
Izašao je novi, 100. jubilarni broj časopisa ReFoto!
 

Oznake:

No comments yet.