ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Ivana Stančin – KHL Medveščak

03.12.2013.

Pozivamo vas na otvorenje izložbe fotografija Ivane Stančin pod nazivom ‘KHL Medveščak’, koje će se održati u srijedu, 04. prosinca, od 19 sati u caffe baru FAKiN, Pavletićeva 2 u Zagrebu. Ovom izložbom nastavljaju se izložbene aktivnosti članova fotografske udruge Fotogard.

Ivana Stančin - KHL Medveščak
 
U 60-im su počeli svoj put, krajem 80-ih zaludili Zagreb hokejom, a kao feniks iz pepela pojavili su se opet na hokejaškoj sceni prije pet godina. Četiri EBEL sezone gdje su u regionalnoj ligi postavili nove standarde bile su samo korak prema velikom KHL-u.

Dupkom ispunjeni Dom sportova ili kako ga navijači vole zvati “Brlog”, često je neosvojiva tvrđava, kako tijekom EBEL-a, tako i tijekom premijerne KHL sezone, što je samo potvrda da se Zagreb i Medveščak vole javno. Priču Medveščaka je najjednostavnije svesti u jednu rečenicu: “Volim te baka, al’ ne više od Medveščaka”… ZIG-ZAG

Fotoaparat, sport, adrenalin…… Neobjašnjiva kombinacija tri naizgled nespojiva elementa dovode na ledenu površinu.
Atmosfera, navijači, tribine, igrači…… izazov koji dovodi u Dom sportova i Medveščak.
Dugačak je popis elemenata koji su uzrok onoga gdje je danas. Uz led, na tribinama, sa navijačima. Doživljene emocije uhvaćene objektivom u nano sekundi trenutka. Zaljubljenost u hokej, zaljubljenost u taj svijet.
Hokej zaljubljen u nju.
To je samo uvod u priču o khl.hr i Ivani Stančin. Priča koja je počela kao iz bajke “jednom davno u ovom gradu”…….

Sve što ona je i zašto živi je ono što ju ispunjava i čini sretnom. Rođena 10.01.1981 u Zagrebu, i dalje živi život “obične purgerice” avanturističkog duha. Sa fotoaparatom u ruci hvata čari trenutaka zabranjujući im da odu u zaborav. Fotografija je njen život.
Fotografija je ona, Ivana Stančin.

Katalog izložbe možete pogledati ovdje.
 

No comments yet.