ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Isabella Mauro – Walk on by…

01.04.2011.

Pozivamo Vas na otvorenje samostalne izložbe fotografija Walk on by… Isabelle Mauro koje će se održati u ponedjeljak, 04. travnja 2011. s početkom u 19.30 sati u Subgaleriji Mul MMC-a LUKA, Istarska 30, Pula.
.
Isabella Mauro - Walk on by...
.
Isabella Mauro predstavlja nam se s dvadesetak crno-bijelih fotografija različitih formata koji predstavljaju presjek njenog fotografskog rada u posljednje tri godine. Radi se o bilješkama pogleda nastalih za vrijeme putovanja (ljudi, ulice, gradovi…) koji nisu puke šarene turističke razglednice, već mekane crno-bijele reminiscencije, trenuci oteti zaboravu, Isabellino oruđe u borbi s prolaznošću.
Matea Kolendić, iz predgovora
.
Isabella Mauro rođena je 1974. godine u Labinu gdje završava osnovnu i srednju školu. U Rijeci studira jednopredmetnu kroatistiku te diplomira na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2000. godine, kao i bibliotekarstvo 2002. Fotografijom se počinje baviti tijekom studija, od 2009. godine član je Cro Art Photo Kluba, a od 2010. Foto-kluba Zagreb. Sudjelovala je na raznim skupnim izložbama fotografija, dobitnica je mnogih nagrada i priznanja za svoj rad. Živi i radi u Zagrebu.
.
Izložbu možete pogledati do 19. travnja 2011.
.
Radno vrijeme galerije:
pon-sub 9-21 h
nedjeljom zatvoreno
.

No comments yet.