ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Isabella Mauro – Walk on by…

17.06.2011.

U petak, 17. lipnja, u 20.30 sati, u Galeriji Alvona u Labinu, otvara se izložba umjetničke fotografije mlade umjetnice Isabelle Mauro. Izložba ostaje otvorena do 27. lipnja.
.
Isabella Mauro - Walk on by…
.
Isabella Mauro izložbom Walk on by… savršeno opušteno i empirijski ulazi u samu bit prostora, ljudskih emocija i osjećaja prepoznatljivih svima: briga, ljutnja, začudnost, veselje, tuga, usamljenost, bezbrižnost, strah… te pomno slaže sličice svog dnevnika koje bismo mogli beskonačno gledati, a ne kako naziv izložbe sugerira doživljavati ih u hodu, već uživati u bezazlenim viđenjima mudrog promatrača. Isabella Mauro nam se ni u jednom trenutku ne želi nametnuti, biti veća i važnija od svojih motiva, ona je strastven i naoružan promatrač, ponekad malo nostalgična, ponekad ironična, ali potpuno uklopljena i svjesna trenutka. I sama fascinirana običnim, ne želi fascinirati već nam naprosto pročistiti čula i ukazati nam što smo propustili vidjeti vlastitim očima.
Matea Kolendić
.
Isabella Mauro fotografijom se počinje baviti tijekom studija, a 1998. godine završava foto-tečaj pri Foto-klubu Zagreb. Od 2009. godine član je Cro Art Photo Kluba, a od 2010. Foto-kluba Zagreb. Od 2008. godine fotografije objavljuje na jednom internetskom portalu, a prvu samostalnu izložbu imala je 2010. godine u Poliklinici Sinteza, a zatim i u Galeriji Idealni grad u Zagrebu te MMC Luka u Puli 2011. godine. Sudjelovala je na raznim skupnim izložbama fotografijama (Otok i more, Dete), a dobitnica je druge nagrade na natječaju za klupsku izložbu fotografija Zagreb i Zagrepčani 2010. te pohvale na Izložbi najfotografija 14. Međunarodnog uličnog festivala Cest is d’ Best. Ovo je njezina četvrta samostalna izložba nakon Zagreba i Pule.
.
Radno vrijeme galerije: pon – pet od 10 do 13 sati
.

No comments yet.