ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Igor Pavleković – Grupa Kiss

11.03.2013.

Grupa Kiss je nastala upoznavanjem dvojice članova u klupama jedne srednje škole. Od tog dana prošlo je punih 9 godina, 3 mjeseca i 35 dana. Napravljeno mnogo probi, odsvirano puno gaža, svatova, koncerata, sprovoda i ostalog.


 

U bandu je od samog početka bilo malih izmjena, naravno kao i svugdje, mijenjale su se žice, palice, trzalice… A bilo je tu i promjena u sastavu.

Sadašnji sastav je stabilan u prijateljskom, poslovnom i molekularnom smislu.

Band se sastoji od električne gitare, bass gitare, bubnjeva, klavijatura, harmonike te usne harmonike ako baš zašteka ova obična.

Članovi banda:

Jurica Kasajić – električna gitara, back vokal
Član koji djeluje od samog početka banda. Svojim sviranjem i inovacijama uvelike pridonosi bandu, a i žene ga obožavaju pa je zato uvijek u prvom redu na bini. Jako pazi na styling banda i voli da je sve uredno, od odjeće i marketinga do zavezanih tenisica.

Ivan Mrkus – bass gitara, vokal
Također član koji djeluje od samog početka banda. Obožava duboki zvuk basa i uvijek nastoji svirati sve tri žice petožičanog basa. Njegove čarobne ruke na mikseti uvijek rade fantastičan zvuk koje svako uho sa zadovoljstvom prihvaća. Takvog čovjeka jednostavno ne možete ne voljeti.

Siniša Biško – harmonika, usna harmonika, klavijature, vokal
I još jedan član koji djeluje od samog početka banda (znači sveukupno ih je troje koji djeluju od samoga početka banda). On brine o raspoloženju publike i dobrom duhu svirke.U duši veseljak, pa je na njemu samo da bude takav kakav je. On je taj koji svira i usnu harmoniku ako što zapne na običnoj, a ako trebate Grupu KISS za svirku njega ćete prvog nazvati na 092/2503-160.

Igor Jancetić – klavijature, harmonika, vokal
Član koji djeluje 3 godine u bandu. Čovjek zavodničkog pogleda, od kada su njega dobili i žene su im počele dolaziti na koncerte. Inače odličan glazbenik i zabavljač. Voli svirati samo po bijelim tipkama klavijature, jer kako kaže „Ove crne samo kvare zvuk“.

Danko Hajnic – bubanj, vokal
Najmlađi član u bandu po stažu, a po godinama… e neću vam reći.
Prije njega nikako nisu mogli naći pouzdanog bubnjara, ali eto i to se promijenilo.Danko je izvrstan ritmičar koji udara po svemu što mu dođe pod ruku. Često odsvira i više udaraca nego je potrebno pa kaže da to tako rade progresivni metal bubnjari, ali nije mu za zamjeriti kad je on stari rocker u duši.

Iako su dečki već dugo na sceni i u ovom glazbenom poslu, ove godine odlučili su se za istupanje iz svojih glazbenih okvira te su snimili single i spot koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana na našoj estradnoj sceni. Istim povodom odradili smo i dva foto shootinga. Fotografije koje gledate grupa će koristiti za svoju promidžbu na plakatima, coverima te facebook i web stranici.

Igor Pavleković živi i radi u Petrinji. Po struci je dipl. učitelj razredne nastave i informatike. Uz glazbu, uživa baviti se fotografiranjem, pa je tako svoje znanje usavršio u sklopu programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Algebri. Snimajući ove fotografije uspio je spojiti ove svoje dvije ljubavi.

No comments yet.